D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. (“Nesine”)’ye üyeliğiniz sırasında veya www.nesine.com üzerinden yayın yapan Nesine internet sitesini (“Site”) ziyaretinizde ya da Nesine mobil uygulaması üzerinden (“Uygulama”) dilediğiniz zaman erişebileceğiniz Aydınlatma Metni kapsamında kişisel verilerinizi işliyoruz.

Bu açık rıza beyanı, açık rızanız olmadan işlenen kişisel verileriniz (KVKK m.5/2) veya açık rızanız olmadan işlenen özel nitelikli kişisel verileriniz (KVKK m.6/3) ya da kişisel verilerinizin veya özel nitelikli kişisel verilerinizin açık rızanız olmadan yurtiçindeki (KVKK m.8) veya yurtdışındaki (KVKK m.9) veri sorumlularına aktarılmasına ilişkin değildir. Bu faaliyetler için KVKK gereği açık rızanız gerekmez.

Biz bu rıza metni ile kişisel verilerinizin pazarlama, profilleme, segmentasyon için kullanılmasına izin istiyoruz. Yani;

Ad, soyad, üye ID, kullanıcı hareketleri, kupon ve oyun oynama, oran ve kazanılan tutara ilişkin bilgiler, çerez kayıtları, üyelik platform bilgileri, üyelik süreniz, Nesine’yi ziyaret etme sıklığı bilgileriniz, çevrimiçi platform üyelik sistemimiz, çevrimiçi formlarımız aracılığıyla ilettiğiniz beyanlarınız; bilgi sistemlerimizden oynadığınız oyunlara ilişkin faaliyetleriniz hakkında topladığımız veriler, çerezlerimiz ve platformumuzda bulunan üçüncü taraflarca yaratılan çerezler aracılığıyla toplanan verilerin mevcut veya ileride güncellenecek hallerinin Üyeliğinize özel avantajlardan yararlanabilmeniz, kullanıcı hareketlerinin takip edilerek pazarlama ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi ile ölçümlemelerin yapılması, özelleştirilmiş kullanıcı memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve icrası, kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi, profilleme yapılması, kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi ve promosyon önerilerinin oluşturulması, kullanıcılarımızın beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre ürünlerimizin özelleştirilerek sunulması, puan kazanabilmeniz ve bu puanları kullanabilmeniz, genel veya Size özel kişiselleştirilmiş kampanya tekliflerinin hazırlanabilmesi, İddaa, Spor Toto kuponu oynama ya da Milli Piyango Bileti satın alma işlemlerinde kullanılabilen hediye tutarın tarafınıza puan olarak yüklenmesi, ücretsiz milli piyango bileti alma hakkı sunan özel promosyon kodlarının tarafınıza tanımlanması ve çoklu kupon oynama hakkından yararlanabilmeniz, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site, Nesine’ye ait diğer dijital platformlar veya diğer 3. taraf ortamlarda Nesine’ye ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.) yapılması, mobil cihazınızda lokasyon paylaşım ayarlarınızın ve/veya bluetooth özelliğinin açık olması halinde lokasyon verilerinizin kaydedilerek size en uygun tekliflerin oluşturulması ve iletilmesi amaçlarıyla işlenmesine ve veri zenginleştirme/tekilleştirme faaliyetlerinde bulunulması amaçlarıyla Nesine tarafından doğrudan veya veri işleyenleri aracılığıyla kullanılmasına, bu amacın gerçekleştirilmesi için bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla KVKK’nın 5/1. maddesinde yer alan “açık rıza” hukuka uygunluk sebebi uyarınca işlenecek ve Nesine’nin yurtdışında bulunan iş ortakları, hizmet sağlayıcıları ve tedarikçileriyle paylaşılacaktır.

Ayrıca, tarafınıza özel hediyeler gönderilmesi bakımından yukarıda sayılan verilere ek olarak; ikametgâh adresi, e-posta adresi ve tutulan takım bilgileriniz işlenecek ve gönderimin sağlanması amacıyla sınırlı olarak tedarikçilerimize aktarılacaktır.

Kupondaş ve Canlı Yayına Özel Profilleme

Eğer, bu metne onay verirseniz, “Kupondaş” ve “Canlı Yayın” hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Çünkü bu hizmetlerin sunulması da ancak kişisel verilerinizin profilleme/segmentasyon için profillenmesi ile mümkün olabilmektedir. Bu da bu ek hizmetlerden ancak açık rıza vermeniz ile yararlanabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Kupondaş özelinde işlenecek veriler

Kupondaş, Nesine’nin yorum ve kupon paylaşım platformudur. Bu platform; Nesine’nin tüm üyelerinin, birlikte kazanmanın yolunu kuponlar paylaşarak keşfettiği, birbirini takip ederek tanıştığı, bahisler üzerine uzun uzun sohbet edebildiği, kısaca bahis heyecanını ortaklaşa yaşadığı bir ortamdır. Kupondaş hizmetimiz bakımından yukarıda sayılan kişisel verilere ek olarak; profil resmi (tercihinize bağlıdır), kaybedilen bahis sayısı, kazanan 10'a giren kupon sayısı, kazanılan bahis sayısı, kazanan puan, kupa seviyesi, kupondaş puanı, paylaşılan İddaa kupon bilgisi, paylaşılan kupon sayısı ve yorumlarınız (tercihinize bağlıdır) işlenecek ve bu bilgiler Kupondaş hizmetinden faydalanan diğer üyeler ve Nesine’nin iş ortaklarının çevrimiçi kullanıcıları tarafından da görüntülenebilecektir. Kupondaş hakkında detaylı bilgiye https://www.nesine.com/yardim linkinden ulaşabilirsiniz.

Canlı yayın özelinde işlenecek veriler

Canlı yayın, Nesine üyelerinin İddaa maçlarını ekstra herhangi bir ücret ödemeden izleyebilecekleri ayrıcalıklı bir hizmettir. Canlı yayın hizmetimiz bakımından Açık Rıza Metninde sayılan kişisel verilere ek olarak; son oyun oynama tarihi, Nesine bakiyesi, canlı yayının izlediği IP adresi, canlı yayın izleme log kayıtları ve tutulan takım bilgileriniz işlenecektir. Canlı yayın hizmetinden yararlanmanız için yurtdışındaki servis sağlayıcı ilgili telif hakları kuralları gereği IP adresinin hangi ülkeye ait olduğunun kontrolünün sağlanabilmesi için IP adresiniz yurtdışındaki servis sağlayıcıya aktarılacaktır.