YENİ | SÜPER TOMBALA

Süper Tombala, geleneksel Türk Tombalası'ndaki bilinen kurallar ve oyuncu alışkanlıkları dikkate alınarak, 90 adet top ve 125 adet sabit kart ile oynanan, dijital ortamlarda oynatılmak üzere düzenlenmiş bir oyundur.

Nesine.com Süper Tombala sayfası üzerinden; sıradaki ve ileri tarihli çekilişlerde, istenilen oyun odalarından kart satın alabilme ve aynı anda birden fazla odada çekilişlere katılım göstererek oynanabilen Süper Tombala, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle düzenlenmektedir ve Devlet Garantisi Altındadır.


Süper Tombala, sıradaki ve ileri tarihli çekilişlerde, istenilen oyun odalarından kart satın alabilme ve aynı anda birden fazla odada çekilişlere katılım göstererek oynanabilen, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle düzenlenmekte olan ve Devlet Garantisi altında oynatılan bir oyundur. Geleneksel Türk Tombalası'ndaki bilinen kurallar ve oyuncu alışkanlıkları dikkate alınarak; 90 adet top ve 125 adet sabit kart ile oynanır.


Oyunu oynamak için ilk olarak bir kart seçilmelidir. Bu kartların üzerinde toplamda 15 sayı yer almaktadır. Tüm oyuncular kartlarını satın alır. Çekiliş zamanı geldiğinde dijital tabelada yer alan 1'den 90'a kadar numaralandırılmış toplar rastgele çekilir. Kartların üzerindeki numaralar çekilen toplarla doldurulur ve bir satırı ilk dolduran oyuncu 1. Çinko'yu tamamlar. Herhangi ikinci sırayı ilk dolduran kişi 2. Çinko'yu tamamlar. Kart üzerindeki tüm numaraları ilk dolduran kişi ise Tombala yapmış olur. 

Oyunun sonunda belirlenen ödül, kazanan kart ya da kartlara bölünür. 


Örneğin; 100 TL’lik ödül 2 kart tarafından kazanılmışsa, ilk olarak her karta 50 TL ödül atanır. Sonra kartlar kaç kişi tarafından satın alınmışsa ayrıca onlara paylaştırılır. Birinci kart 1 kişi tarafından alınmışsa 50TL, ikinci kart 2 kişi tarafından satın alınmışsa her biri 25’er TL ikramiye kazanır.


Oyun Şartları

  • Her Süper Tombala çekilişi için farklı kart bedelleri olan oyun odaları bulunur.
  • Bir odadan istenilen adette kart satın alınabilmektedir.
  • Oyunun başlaması için en az 3 farklı kullanıcı (oyuncu) tarafından toplamda en az 10 farklı kart satın alınmış olması gerekir. Bu şart her bir oyun odası için geçerlidir. Aynı kartın birden fazla oyuncu tarafından satın alınması durumunda, bu kart ya da kartlar farklı kart sayımı için'1 adet' olarak hesaplanır. 
  • Çekilişin başlamasına10 saniye kala kartlar satışa kapanır. 
  • Süper Tombala, ikramiyenin bir havuzda toplandığı bir oyundur ve her odanın ikramiye havuzu ayrıdır.
  • Birden fazla oyuncunun aynı kartları alması halinde, kazanılan ikramiye eşit şekilde bölünür.
  • Oyun şartlarını sağlamayan çekilişler iptal olur, kart bedelleri iade edilir.



ÇEKİLİŞLER VE OYUN ODALARI

Süper Tombala oyununda yapılacak çekilişler, taleplere ve şartlara uygun olarak planlanarak haftalık olarak oluşturulur ve Çekiliş Takvimi tablosunda otomatik olarak listelenir.Kullanıcılar (oyuncular), Çekiliş Takvimi alanında Bugün, Yarın ve Takvimden ileri tarihli gün seçerek, listelenmiş olan tüm ileri tarihli çekilişler için istedikleri oyun odasından kartlarını önceden satın alabilirler.



Süper Tombala'da her çekiliş için farklı kart bedelleri olan oyun odaları bulunur. Her odanın ikramiye havuzu ayrı olup, satılan ve kazanan kartlar odaya özel olarak hesaplanır ve kayıt altına alınır.

Örnek olarak; aynı çekiliş için kart bedelleri 2 TL - 5 TL - 10 TL - 25 TL olan 4 farklı oda içinde oyunculara istedikleri bedelde ve her oda için farklı kartlar satın alma ve aynı anda birden fazla odada çekilişlere katılma imkanı tanınır. Bir oyuncu herhangi bir istenilen adette kart satın alınabilmektedir.

Oyun Şartları

  • Her Süper Tombala çekilişi için farklı kart bedelleri olan oyun odaları bulunur.
  • Bir odadan istenilen adette kart satın alınabilmektedir.
  • Oyunun başlaması için en az 3 farklı kullanıcı (oyuncu) tarafından toplamda en az 10 farklı kart satın alınmış olması gerekir. Bu şart her bir oyun odası için geçerlidir. Aynı kartın birden fazla oyuncu tarafından satın alınması durumunda '1 adet farklı kart' olarak hesaplanır. Aynı kartın birden fazla oyuncu tarafından satın alınması durumunda '1 adet farklı kart' olarak hesaplanır. 
  • Çekilişin başlamasına 10 saniye kala kartlar satışa kapanır. 
  • Süper Tombala, ikramiyenin bir havuzda toplandığı bir oyundur ve her odanın ikramiye havuzu ayrıdır.
  • Birden fazla oyuncunun aynı kartları alması halinde, kazanılan ikramiye eşit şekilde bölünür.
  • Oyun şartlarını sağlamayan çekilişler iptal olur, kart bedelleri iade edilir.


Örneğin: Kart bedeli 2 TL olan oyun odasında gerekli şart yerine getirilmiş ve oyun başlamış iken, 50 TL’lik odada sağlanamamış ve o oda için çekiliş iptal edilmiş olabilir.

Gerekli oyun başlangıç kuralının sağlanamaması durumunda ilgili odanın çekilişi iptal edilerek, satın alınan kart bedelleri oyuna iştirak eden üyelerin Nesine.com hesaplarına iade edilir.



Süper Tombala'da çekilişin başlamasına 10 saniye kala kartlar satışa kapanır. İlgili çekiliş saati geldiğinde oyun otomatik olarak başlar. Oyunun başlamasıyla birikte dijital toplar rastgele çekilmeye başlanır ve çekilen bu toplar oda içerisinde bulunan "Tabela" alanı üzerinde gösterilir. Çekilen numaralar kartlarınızın üzerinde otomatik olarak işaretlenir ve sıradaki ikramiyeyi kazanmaya en yakın kartlarınız sıralamada en üste çıkarılır. 1. Çinko, 2. Çinko, Tombala veya Jackpot 'tan herhangi birinde ikramiye kazanılması durumunda, oyunu takip eden kullanıcılara (oyunculara) özel sesli ve görsel bildirimler belirir.

Çekiliş sırasında oyun odaları arasında geçiş yaparak farklı odalardaki kartlarınızı anlık olarak takip edebilirsiniz. Yürüyen kartlar altında ise o odada ikramiye kazanmaya en yakın kartların bilgisi (numaraları) anlık olarak gösterilir.

Süper Tombala oyununda aktif çekilişin herhangi bir sebeple devam edememesi, durması ya da iptal edilmesi durumunda; oyun sistemi, satın alınan kart bedellerinin oyuna iştirak eden üyelerin hesaplarına iade edileceği ve/veya ilgili çekilişin yeniden belirlenecek tarih ve zamanda kaldığı yerden devam ettirilebileceği şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle, ikramiye kazananların ve çekilişe katılmış olan iştirakçilerin hakları saklı tutularak korunur. Aynı zamanda Süper Tombala'da oyun başlangıç şartı olarak; 3 farklı kullanıcı tarafından toplamda en az 10 farklı kart satın alınmış olması gerekir. Gerekli oyun başlangıç kuralının sağlanamadığı durumlarda ilgili odanın çekilişi iptal edilerek kat bedeli, üye hesaplarına otomatik olarak iade edilir. 

Süper Tombala, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle düzenlenmektedir ve Devlet Garantisi Altındadır.

KARTLAR VE SATIN ALMA İŞLEMİ

Süper Tombala'da 1 ile 125 arasında numaralandırılmış 5 farklı renkte oyun kartı mevcuttur. Her bir renk için 25 adet kart vardır. Bu kartların üzerinde toplamda 15 sayı yer almaktadır. Farklı sayılar içeren 125 oyun kartı da sabit olup, sistemde ön tanımlı olarak bulunmaktadır. Kullanıcılar (Oyuncular) her çekiliş için değişmez kartlar arasından istedikleri favori kart seçimlerini yapabilmektedir.

Süper Tombala'da kullanıcılar (oyuncular) kartlar listesinden rastgele ya da doğrudan kart seçimi yaparak, satın alabilirler. Ayrıca dilerseniz "Kart Al", "Aktif Çekiliş", "Kartlarım" ve "Sonuçlar" sayfalarındaki kart numaralarına tıkladığınızda açılan ekran üzerinden bir sonraki çekiliş için aynı kartı satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Rastgele seçim yapıldığında; boşta bulunan, öncelikli olarak henüz satın alınmamış veya en az miktarda satın alınmış olan kartlardan biri, sistem tarafından otomatik olarak atanır. Çekiliş takviminde yer alan tüm oyunlar için önceden kart satın alınabilir. Satın alınan her kart için sistem tarafından tekil ve değişmez bir bilet numarası atanır ve kayıt altına alınır.

Her odanın toplam ikramiye bedellerini ve odalarda satılan toplam kart adedi bilgilerini anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Kartların üzerinde ise, odada kaç oyuncu tarafından satın alındığı ve kazanılabilecek ikramiye bedelleri anlık olarak hesaplanır ve görüntülenir.

Sıradaki ve/veya tüm geçmiş oyunlar için satın almış olduğunuz Süper Tombala kartlarınıza, ilgili oyun sayfasında üst menüde yer alan "Kartlarıma Git" aracılığı ile ya da web sitemiz üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım > Süper Tombala > Bekleyen - Kazanan - Kaybeden sekmelerinden tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız üzerinden ise Şans Oyunları menüsüne tıklayarak açılan sayfa üzerinden Süper Tombala'da satın almış olduğunuz tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz.

İKRAMİYELER VE SONUÇLAR

Geleneksel Türk Tombalası'ndaki bilinen kuralda olduğu gibi Süper Tombala oyununda da bir karttaki herhangi bir yatay sıradaki tüm numaraların çekilmesi durumunda, yatay sırasını ilk dolduran oyuncular 1. Çinkoyu yapmış olur ve 1. Çinko ikramiyesini almaya hak kazanırlar. 1. Çinkoyu ilk yapan oyuncu/oyuncuların çıktığı odada, sonraki numara çekilişlerinde kendi kartlarında yatay sırasını ilk dolduran diğer oyuncuların çıkması durumunda, sonradan 1. Çinko yapan bu oyuncuların kartları ikramiye kazanamaz.

Geleneksel Türk Tombalası'ndaki bilinen kuralda olduğu gibi Süper Tombala oyununda da bir karttaki herhangi iki yatay sıradaki tüm numaraların çekilmesi durumunda, iki yatay sırayı birden ilk dolduran oyuncular 2. Çinkoyu yapmış olur ve 2. Çinko ikramiyesini almaya hak kazanırlar. 2. Çinkoyu ilk yapan oyuncu/oyuncuların çıktığı odada, sonraki numara çekilişlerinde kendi kartlarında iki yatay sırayı birden dolduran diğer oyuncuların çıkması durumunda, sonradan 2. Çinko yapan bu oyuncuların kartları ikramiye kazanamaz.

Geleneksel Türk Tombalası'ndaki bilinen kuralda olduğu gibi Süper Tombala oyununda da kartlarındaki her üç sırayı da ilk dolduran oyuncular Tombala yapmış olur ve Tombala ikramiyesini almaya hak kazanırlar.

Süper Tombala'da kullanıcıların (oyuncuların) kartlarındaki her üç yatay sıradaki tüm numaraların, sistemde tanımlanmış sayıda topta (Örneğin: 49 Top) çekilmesi durumunda, kartlarını ilk dolduran oyuncular ilgili odanın Jackpot ikramiyesini almaya hak kazanırlar.

Jackpot için tanımlanmış olan azami top sayısı, oda bazında değişiklik gösterebilir. Çekilişin başlamasıyla birlikte Jackpot’a kalan top sayısı, ilgili odanın Jackpot İkramiye bilgisi alanında geri sayımla verilir.

Önemli Bilgi:

  • İleri tarihli çekilişler için gösterilen Jackpot bedeli, ilgili odanın Jackpot havuzunda toplanmış olan anlık tutarı ifade etmektedir. İleri tarihli herhangi bir çekilişin başlamasından önce Jackpot kazanılması durumunda odanın Jackpot ikramiye bedeli sıfırlanmaktadır.
  • İleri tarihli çekilişlerden kart satın alınması durumunda, Jackpot havuzunda toplanan anlık ikramiye miktarı, satın alınan çekiliş tarihi ve saatinden sonraki ikramiye havuzunu etkiler. İleri tarihli çekilişlerden kart satın alınması durumunda, Jackpot havuzunda toplanan anlık ikramiye miktarı, satın alınan çekiliş tarihi ve saatinden sonraki ikramiye havuzunu etkilediğinden, daha ileri tarihlerdeki Jackpot havuzlarını etkileyen ikramiye miktarı korunur.


Süper Tombala oyunundaki odalarda satılan kartların adetleri sistemde tanımlanan sayıların altında kalırsa; 1. Çinko iptal edilerek 2. Çinko ve Tombala veya 1. Çinko ve 2. Çinko iptal edilerek direkt Tombala çekilişi yapılır. Her çekiliş için ikramiye dağıtım esasları değişiklik gösterebilecek olup, detaylarına çekiliş odalarının yanında yer alan ""İNFO"" (İ) ikonuna tıklayarak ulaşılabilir. 

Süper Tombala bir havuz oyunu olduğu için, birden fazla oyuncunun aynı kartları alması durumunda, kazanılan ikramiye bölünerek talihlilere eşit oranda dağıtılır.

Örneğin; 100 TL’lik ödül 2 kart tarafından kazanılmışsa, ilk olarak her karta 50 TL ödül atanır. Sonra kartlar kaç kişi tarafından satın alınmışsa ayrıca onlara paylaştırılır. Birinci kart 1 kişi tarafından alınmışsa 50TL, ikinci kart 2 kişi tarafından satın alınmışsa her biri 25’er TL ikramiye kazanır.

İleri tarihli çekilişler için gösterilen Jackpot bedeli, ilgili odanın Jackpot havuzunda toplanmış olan anlık tutarı ifade etmektedir. İleri tarihli herhangi bir çekilişin başlamasından önce Jackpot kazanılması durumunda odanın Jackpot ikramiye bedeli sıfırlanmaktadır.

Çekiliş takviminde listelenmiş herhangi bir çekilişe önceden kart satın alan kullanıcılarımız (oyuncularımız) çekilişi online olarak takip edebilecekleri gibi ilgili çekilişin tüm detaylarına ve kazançlarına, Sonuçlar sayfası üzerinden Sonuçlar > Çekiliş Sonuçları > Takvim adımlarını kullanarak diledikleri tarih ve saatteki çekiliş sonuçlarına istediğiniz zaman ulaşabilirler.

Ayrıca,sıradaki ve/veya tüm geçmiş oyunlar için satın almış olduğunuz Süper Tombala kartlarınıza, ilgili oyun sayfasında üst menüde yer alan "Kartlarıma Git" aracılığı ile ya da web sitemiz üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım > Süper Tombala > Bekleyen - Kazanan - Kaybeden sekmelerinden tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız üzerinden ise Şans Oyunları menüsüne tıklayarak açılan sayfa üzerinden Süper Tombala'da satın almış olduğunuz tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Süper Tombala gibi şans oyunları aracılığıyla kazanılan kazançlar ile Nesine.com’un çeşitli faaliyetlerinden elde edilen hediye puanlarınız ve ATM'lerin kartsız işlem kanalını kullanarak Nesine.com hesabınıza yatırdığınız tutarların toplamı, Nesine.com’daki çekilemez bakiyenizdir. 

Süper Tombala oyunundan kazanılan ikramiye tutarları, hesabınıza Çekilemez Bakiye olarak anında yatırılır ve bu tutarlar, bakiye detayınızda“Çekilemez Bakiye - Şans Oyunları” alanında görüntülenir. Çekilemez bakiyelerinizi, Nesine.com’daki tüm oyun (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) harcamalarında kullanabilirsiniz. İddaa ve Spor toto kazancınızı, anında “PARA ÇEKME” işlemiyle banka hesabınıza nakit olarak aktarabilirsiniz.

Çekilemez bakiyenizi kullanmak için ayrıca bir işlem yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Sitemiz üzerinde oynadığınız tüm oyun türlerinde oyun bedeli öncelikle çekilemez bakiye alanındaki tutarınızdan otomatik olarak düşer.


->>> Çekilemez Bakiye Nerede Görülür?

Nesine.com’daki tüm oyunlarda (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) kullanabileceğiniz veayrıca bir işlem yapmanıza gerek bulunmayan, Çekilemez Bakiyenizi, uygulama ve web sitemizde, üye bilgilerinize erişim yaptığınız sağ üst pencerede bulunan bakiye alanına tıklayarak görebilirsiniz.

 

->>> Çekilemez Bakiye Hangi Durumda Çekilebilir?

ATM'lerin kartsız işlem kanalını kullanarak Nesine.com hesabınıza yatırdığınız tutarlar, Şans Oyunları(Oyna Kazan, Süper Tombala ile Zeplin, Mayın Tarlası ve Plinko gibi Dijital Oyunlar) üzerinden sağladığınız kazançlar ile Nesine.com’un çeşitli faaliyetlerinden elde edilen hediye puanlar; hesabınıza “Çekilemez Bakiye” olarak yatırıldığından, bu tutarları doğrudan “PARA ÇEKME” işlemiyle banka hesaplarına aktarım yapamazsınız.

Ancak çekilemez bakiyelerinizi, Nesine.com’daki tüm oyun (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) harcamalarında kullanabilirsiniz. İddaa ve Spor toto kazancınızı, anında “PARA ÇEKME” işlemiyle banka hesabınıza nakit olarak aktarabilirsiniz.

 

BAKİYE HARCAMA İLE İLGİLİ ÖZEL KRİTERLER


Nesine.com’da yer alan tüm oyunlardaki (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) kupon oynama işlemleri esnasında bakiyenizden aşağıda belirtilen kriterlere göre harcama yaparsınız:

  • Oynadığınız her şans oyunu ödemeleri (İddaa, Spor Toto, Şans Oyunları),ÖNCELİKLİ OLARAK, aşağıda belirtilen sıraya göre hesabınızdan düşer:
  • İlk olarak: varsa, "Çekilemez Bakiye - Nesine Puan" tutarınızdan düşer,
  • İkinci olarak: varsa, "Çekilemez Bakiye - Şans Oyunları" tutarınızdan düşer,
  • Üçüncü olarak: varsa "Çekilemez Bakiye - ATM Kartsız İşlem" tutarınızdan düşer,
  • Son olarak: çekilebilir bakiyeniz altında yer alan normal bakiye tutarınızdan düşer.
  • Bakiye detayınızda çekilemez tutar tükendikten sonra ya da çekilemez tutar bakiyesi bulunmuyorsa, oynadığınız her şans oyunu ödemeleri için hesabınızdaki "Çekilebilir Bakiyeniz" altındaki tutar kullanılarak harcama gerçekleşir.
  • Çekilemez Bakiyenizi (ATM Kartsız İşlem Kanalıyla Yatırılan Tutarlar + Şans Oyunları (Oyna Kazan, Süper Tombala ile Zeplin, Mayın Tarlası ve Plinko gibi Dijital Oyunlar) üzerinden sağladığınız kazançlar + Nesine Puan), banka hesabınıza transfer edeMEzsiniz.
  • Çekilemez Bakiyeniz ile oluşturduğunuz İddaa ve Spor Toto kuponlarınızın kazançlı olması halinde, kazancınız hesabınıza çekilebilir bakiye olarak yansıtılmaktadır.
  • Çekilemez bakiyedeki tutar, Nesine.com’daki tüm oyun harcamalarında kullanılabilmektedir.

Nesine.com’daki bakiyeniz ile ilgili detaylı bilgiye, uygulama ve web sitemizde üye bilgilerinize erişim yaptığınız sağ üst pencerede bulunan bakiye alanına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ekstra Kazanç; Süper Tombala şans oyununda, sistem tarafından belirlenen, 10 dakikada bir gerçekleşen çekilişlerden herhangi birinde ve herhangi bir odada dağıtılan ek ikramiyedir. 

Bu ikramiye, aynı tutara ait bir önceki odada satın alınan kartların toplam değeri üzerinden belirlenir. Yani, bir önceki programda aynı oda tipindeki oyuncuların satın aldığı kartların fiyatları toplanır ve bu toplam miktar "Ekstra Kazanç" havuzuna eklenir.

Ekstra Kazanç oyunlarının olduğu odalar, solda yer alan oyun listesinde sarı renk ile gösterilir. Ekstra Kazanç'ta biriken tutar, ödüllerin yer aldığı listenin hemen altında gösterilir.

Burada biriken ikramiye, oyunda Tombala ve Jackpot yapan oyunculara ekstra olarak dağıtılır ve kazançlar oyuncuların satın aldığı kartların toplamına göre belirlenir. Dolayısıyla, bir odadaki "Ekstra Kazanç" miktarı, o odada satılan kartların toplam değerine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, farklı odalarda farklı "Ekstra Kazanç" miktarları olabilir.

Süper Tombala'da oyunlara katılıp kart satın alımı yapabilmek için ilgili alt yapıyı sağlayan kurumun oyun sistemine ulaşımı sağlayacak "IP adres bilgilendirme" metninin onaylanması gerekmektedir. Bu nedenle, Süper Tombala oyun sayfasına erişmek istendiğinde üyelerimizin karşısına “Süper Tombala hizmetinden yararlanabilmek için IP adres verimin sadece ilgili amacın gerçekleşmesi için yurt dışındaki servis sağlayıcısına aktarılmasını onaylıyor ve kabul ediyorum” onay metni çıkmaktadır.

Bilgilendirme metninin onaylanması ile birlikte tüm platformlarımız üzerinden Süper Tombala oyununa katılım sağlanabilecektir.

Süper Tombala'da her çekiliş için farklı kart bedelleri olan oyun odaları bulunur. Her odanın ikramiye havuzu ayrı olup, satılan ve kazanan kartlar odaya özel olarak hesaplanır ve kayıt altına alınır.

Örnek olarak; aynı çekiliş için kart bedelleri 2 TL - 5 TL - 10 TL - 25 TL olan 4 farklı oda içinde oyunculara istedikleri bedelde ve her oda için farklı kartlar satın alma ve aynı anda birden fazla odada çekilişlere katılma imkanı tanınır. Bir oyuncu herhangi bir istenilen adette kart satın alınabilmektedir.

Her çekiliş için tanımlı her bir oyun odasından, istenilen adette kart satın alınabilmektedir.

Çekiliş Takvimi alanında yayınlanmış olan tüm çekilişler için istediğiniz zaman, BugünYarın ve Takvimden ileri tarihli gün seçerek, listelenmiş olan tüm ileri tarihli çekilişler için istediğiniz oyun odasından kart satın alabilirsiniz.

Süper Tombala'da kullanıcılar (oyuncular) kartlar listesinden rastgele ya da doğrudan kart seçimi yaparak, satın alabilirler.

Tombala kartınızı "RASTGELE AL" aracılığıyla almanız durumunda, o an için boşta bulunan satılmamış veya en az satılmış olan kartlardan herhangi biri rastgele seçimle tarafınıza otomatik olarak satılır.

Süper Tombala oyununda satın alınan kartlar iptal edilememektedir. Süper Tombala oyunu 125 sabit kartla oynanmakta olup, satın alınmış olan kartların iptal edilmesi söz konusu olsaydı, oyuna katılan kullanıcıların (oyuncuların) haklarına ve ikramiye havuzuna doğrudan olumsuz etki ederdi.

Süper Tombala'da bir oyun için henüz top çekimi başlamadan bir çekilişin iptal edilmesi durumunda, satın alınan kart bedelleri oyuna iştirak eden üyelerin hesaplarına iade edilir. Aktif çekilişin herhangi bir sebeple devam edememesi, durması ya da iptal edilmesi durumunda ise; sistem, satın alınan kart bedellerinin iştirakçi üyelerin hesaplarına iade edileceği veya ilgili çekilişin yeniden belirlenecek tarih ve zamanda kaldığı yerden devam ettirilebileceği şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle, ikramiye kazananların ve çekilişe katılmış olan tüm iştirakçilerin hakları saklı tutularak korunur. Aynı zamanda Süper Tombala'da oyun başlangıç şartı olarak; 3 farklı kullanıcı tarafından toplamda en az 10 farklı kart satın alınmış olması gerekir. Gerekli oyun başlangıç kuralının sağlanamadığı durumlarda ilgili odanın çekilişi iptal edilerek kat bedeli, üye hesaplarına otomatik olarak iade edilir. 

Süper Tombala çekilişinin gösterildiği ekranda "Yürüyen Kartlar" menüsü altında, aktif çekiliş sırasında ilgili oyun odasında sıradaki ikramiyeyi kazanmaya en yakın olan 10 kart (numaraları ile) listelenir. Böylelikle oyuncular, kendi kartlarıyla birlikte kazanmaya en yakın diğer oyuncu kartlarını da takip edebilme fırsatı yakalar.

Her çekiliş için oyun odası bazında satın alınan toplam kart bedellerinin belli bir yüzdesi Jackpot ikramiye havuzuna aktarılır. Böylelikle, çekilişler yapıldıkça odaların Jackpot havuzlarında toplanan ikramiye bedelleri artmaya başlar. Her oda için farklı adetlerde kart satılacağından, oda bazında Jackpot havuzlarında biriken ikramiyeler de farklılık gösterir.

Jackpot'a Hak Kazanma

Süper Tombala'da kullanıcıların (oyuncuların) kartlarındaki her üç yatay sıradaki tüm numaraların, sistemde tanımlanmış sayıda topta (Örneğin: 49 Top) çekilmesi durumunda, kartlarını ilk dolduran oyuncular ilgili odanın Jackpot ikramiyesini almaya hak kazanırlar. Jackpot için tanımlanmış olan azami top sayısı, oda bazında değişiklik gösterebilir. Çekilişin başlamasıyla birlikte Jackpot’a kalan top sayısı, ilgili odanın Jackpot İkramiye bilgisi alanında geri sayımla verilir.

Önemli Bilgi:

  • İleri tarihli çekilişler için gösterilen Jackpot bedeli, ilgili odanın Jackpot havuzunda toplanmış olan anlık tutarı ifade etmektedir. İleri tarihli herhangi bir çekilişin başlamasından önce Jackpot kazanılması durumunda odanın Jackpot ikramiye bedeli sıfırlanmaktadır.
  • İleri tarihli çekilişlerden kart satın alınması durumunda, Jackpot havuzunda toplanan anlık ikramiye miktarı, satın alınan çekiliş tarihi ve saatinden sonraki ikramiye havuzunu etkiler. İleri tarihli çekilişlerden kart satın alınması durumunda, Jackpot havuzunda toplanan anlık ikramiye miktarı, satın alınan çekiliş tarihi ve saatinden sonraki ikramiye havuzunu etkilediğinden, daha ileri tarihlerdeki Jackpot havuzlarını etkileyen ikramiye miktarı korunur.


Süper Tombala'da aynı ya da farklı kartlarla eş zamanlı olarak birden fazla oyun odasında ikramiye kazanılması durumunda sistem tarafından “Çoklu Kazanç” bildiriminde bulunulur. Örneğin; 4 adet kart satın alındığını varsayalım; satın alınan kartlardan 2 ya da 3 tanesine farklı odalarda aynı anda 1. Çinko ya da 2. Çinko isabet etmesi durumunda, "Çoklu Kazanç" elde edilmiş olur. 

Çekiliş takviminde listelenmiş herhangi bir çekilişe önceden kart satın alan kullanıcılarımız (oyuncularımız) çekilişi online olarak takip edebilecekleri gibi ilgili çekilişin tüm detaylarına ve kazançlarına, Sonuçlar sayfası üzerinden Sonuçlar > Çekiliş Sonuçları > Takvim adımlarını kullanarak diledikleri tarih ve saatteki çekiliş sonuçlarına istediğiniz zaman ulaşabilirler.


Ayrıca, sıradaki ve/veya tüm geçmiş oyunlar için satın almış olduğunuz Süper Tombala kartlarınıza, ilgili oyun sayfasında üst menüde yer alan "Kartlarıma Git" aracılığı ile ya da web sitemiz üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım > Süper Tombala > Bekleyen - Kazanan - Kaybeden sekmelerinden tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız üzerinden ise Şans Oyunları menüsüne tıklayarak açılan sayfa üzerinden Süper Tombala'da satın almış olduğunuz tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz.

Süper Tombala kartları, sadece www.nesine.com web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden satın alınabilmektedir.

Süper Tombala oyunu için satın almış olduğunuz kartlarınızı hem web sitemiz hem de mobil uygulamalarımız üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken web sitemiz ya da mobil uygulamalarımız üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com’a giriş yaptıktan sonra, Süper Tombala “Kart Satın Alma” ya da “Çekilişler” sayfaları üzerindeki “Satın Aldığım Kartlar” alanına tıklamak. Böylelikle satın almış olduğunuz kartlara rahatlıkla erişebilirsiniz. Çekiliş başladığı anda “Satın Aldığım Kartlar” alanında kart numaranızın sağ üst çaprazında kalan top adedi gösterilmekte ve sıralama bu özelliğe göre sağlanmaktadır.

Ayrıca her bir çekiliş için satın aldığınız kartlara ve detaylarına sağ üst köşede yer alan "Kartlarıma Git" sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. 

"Kartlarıma Git" sayfası üzerinden satın almış olduğunuz kartlardan Bekleyen-Kazanan-Kaybeden ve İade (iptal) olanlara yönelik tüm detaylara erişebilirsiniz.

Sıradaki ve/veya tüm geçmiş oyunlar için satın almış olduğunuz Süper Tombala kartlarınıza, web sitemiz üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım > Süper Tombala > Bekleyen - Kazanan - Kaybeden sekmelerinden tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz.