YENİ | HIZLI TOMBALA

Hızlı Tombala, geleneksel Tombala'nın dijital mini versiyonudur. 30 adet top ve 75 adet sabit kart ile dijital olarak oynatılmak üzere kurgulanmış bir oyundur.

Milli Piyango İdaresi güvencesiyle düzenlenen ve Devlet Garantisi altında olan Hızlı Tombala oyununda, sıradaki ve ileri tarihli çekilişlerde, istenilen oyun odalarından kart satın alabilme ve aynı anda birden fazla odada çekilişlere katılım gösterilebilmektedir.


Hızlı Tombala, sıradaki ve ileri tarihli çekilişlerde, istenilen oyun odalarından kart satın alabilme ve aynı anda birden fazla odada çekilişlere katılım göstererek oynanabilen, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle düzenlenmekte olan ve Devlet Garantisi altında oynatılan bir şans oyunudur. 30 adet top ve her birinde 9 sayının yer aldığı 75 adet sabit kart ile oynanmaktadır.

Hızlı Tombala oyununa katılım sağlayabilmek için öncelikle bir kart satın alınması gerekir. Çekiliş zamanı geldiğinde dijital tabelada yer alan 1'den 30'a kadar numaralandırılmış toplar rastgele çekilir. Kartların üzerindeki numaralar çekilen toplarla doldurulur ve herhangi bir satırı ilk dolduran oyuncu 1. Çinko'yu tamamlar. Herhangi ikinci sırayı ilk dolduran kişi 2. Çinko'yu, kart üzerindeki tüm numaraları ilk dolduran kişi ise Tombala yapmış olur. 

Oyunun sonunda belirlenen ödül, kazanan kart ya da kartlara bölünür.

Örneğin; 100 TL’lik ödül 2 kart tarafından kazanılmışsa, ilk olarak her karta 50 TL ödül atanır. Sonra kartlar kaç kişi tarafından satın alınmışsa ayrıca onlara paylaştırılır. Birinci kart 1 kişi tarafından alınmışsa 50TL, ikinci kart 2 kişi tarafından satın alınmışsa her biri 25’er TL ikramiye kazanır.

Oyun Şartları

  • Hızlı Tombala’nın her çekilişinde farklı kart bedelleri olan oyun odaları bulunur.
  • Bir odadan istenilen adette kart satın alınabilmektedir.
  • Oyunun başlaması için en az 3 farklı kullanıcı (oyuncu) tarafından toplamda en az 10 farklı kartın satın alınmış olması gerekir. Bu şart her bir oyun odası için geçerlidir. Aynı kartın birden fazla oyuncu tarafından satın alınması durumunda, bu kart ya da kartlar farklı kart sayımı için '1 adet' olarak hesaplanır. 
  • Çekilişin başlamasına 10 saniye kala kartlar satışa kapanır. 
  • Hızlı Tombala, ikramiyenin bir havuzda toplandığı bir oyundur ve her odanın ikramiye havuzu ayrıdır.
  •  Birden fazla oyuncunun aynı kartları alması halinde, kazanılan ikramiye eşit şekilde bölünür.
  • Oyun şartlarını sağlamayan çekilişler iptal olur, kart bedelleri iade edilir.


ÇEKİLİŞLER VE OYUN ODALARI

Hızlı Tombala’da yapılacak çekilişler, taleplere ve şartlara uygun planlanarak haftalık oluşturulur ve Çekiliş Takvimi tablosunda otomatik olarak listelenir. Kullanıcılar (oyuncular), Çekiliş Takvimi alanında Bugün, Yarın ve takvimden ileri tarihli gün seçerek, listelenmiş olan tüm çekilişler için istedikleri oyun odasından kartlarını önceden satın alabilirler.

Hızlı Tombala oyununda her çekiliş için farklı kart bedelleri olan oyun odaları bulunur. Her odanın ikramiye havuzu ayrıdır. Satılan ve kazanan kartlar ilgili odaya özel olarak hesaplanır.

Örneğin; bir çekiliş için kart bedelleri 2 - 10 - 50 TL olan 3 farklı oda olduğunu varsayalım. Bu odalardan istediğiniz tutarda farklı kartlar satın alabilir ve aynı anda birden fazla odada da çekilişlere katılabilirsiniz

Oyun Şartları

  • Hızlı Tombala’nın her çekilişinde farklı kart bedelleri olan oyun odaları bulunur.
  • Bir odadan istenilen adette kart satın alınabilmektedir.
  • Oyunun başlaması için en az 3 farklı kullanıcı (oyuncu) tarafından toplamda en az 10 farklı kartın satın alınmış olması gerekir. Bu şart her bir oyun odası için geçerlidir. Aynı kartın birden fazla oyuncu tarafından satın alınması durumunda, bu kart ya da kartlar farklı kart sayımı için '1 adet' olarak hesaplanır. 
  • Çekilişin başlamasına 10 saniye kala kartlar satışa kapanır. 
  • Hızlı Tombala, ikramiyenin bir havuzda toplandığı bir oyundur ve her odanın ikramiye havuzu ayrıdır.
  • Birden fazla oyuncunun aynı kartları alması halinde, kazanılan ikramiye eşit şekilde bölünür.
  • Oyun şartlarını sağlamayan çekilişler iptal olur, kart bedelleri iade edilir.

Örneğin; kart bedeli 2 TL olan oyun odasında gerekli şart yerine getirilmiş ve oyun başlamış iken, 10 TL’lik odada sağlanamamış ve o oda için çekiliş iptal edilmiş olabilir.

Oyunun başlaması için sağlanması gereken kuralın oluşmaması durumunda ilgili odanın çekilişi iptal edilerek, satın alınan kart bedelleri oyuna katılan üyelerin Nesine.com hesaplarına iade edilir.

Hızlı Tombala'da çekilişin başlamadan 10 saniye önce kartlar satışa kapanır. İlgili çekiliş saati geldiğinde oyun otomatik olarak başlar. Oyunun başlamasıyla birlikte dijital toplar rastgele çekilmeye başlanır ve çekilen bu toplar oda içerisinde bulunan "Tabela" alanı üzerinde gösterilir. Çekilen numaralar kartlarınızın üzerinde otomatik olarak işaretlenir ve sıradaki ikramiyeyi kazanmaya en yakın kartlarınız sıralamada en üste çıkarılır. 1. Çinko, 2. Çinko, Tombala veya Jackpot'tan herhangi birinde ikramiye kazanılması durumunda, oyunu takip eden kullanıcılara (oyunculara) özel sesli ve görsel bildirimler belirir.

Çekiliş sırasında oyun odaları arasında geçiş yaparak farklı odalardaki kartlarınızı anlık olarak takip edebilirsiniz. Yürüyen kartlar altında ise o odada ikramiye kazanmaya en yakın kartların bilgisi (numaraları) anlık olarak gösterilir.

Hızlı Tombala’da aktif çekilişin herhangi bir sebeple devam edememesi, durması ya da iptal edilmesi halinde; oyun sistemi, satın alınan kart bedellerinin oyuna katılan üyelerin hesaplarına iade edileceği ve/veya ilgili çekilişin yeniden belirlenecek tarih ve zamanda kaldığı yerden devam ettirilebileceği şekilde tasarlanmıştır. Böylece, ikramiye kazananların ve çekilişe katılmış olan iştirakçilerin hakları saklı tutularak korunur. Aynı zamanda Hızlı Tombala'da oyun başlangıç şartı olarak; 3 farklı kullanıcı tarafından toplamda en az 10 farklı kart satın alınmış olması gerekir. Gerekli oyun başlangıç kuralının sağlanamadığı durumlarda ilgili odanın çekilişi iptal edilerek kart bedeli, üye hesaplarına otomatik olarak iade edilir. 

KARTLAR VE SATIN ALMA İŞLEMİ

Hızlı Tombala oyununda 1 ile 75 arasında numaralandırılmış farklı renkte oyun kartları mevcuttur. Bu kartların üzerinde toplamda 9 sayı yer almaktadır. Farklı sayılar içeren 75 oyun kartı da sabit olup, sistemde ön tanımlı olarak bulunmaktadır. Kullanıcılar (Oyuncular) her çekiliş için değişmez kartlar arasından istedikleri favori kart seçimlerini yapabilmektedir.

Hızlı Tombala'da oyuncular kart listesinden rastgele ya da doğrudan seçim yaparak, kart satın alabilirler. Aynı zamanda "Kart Al", "Aktif Çekiliş", "Kartlarım" ve "Sonuçlar" sayfalarındaki kart numaralarına tıkladığınızda açılan ekran üzerinden bir sonraki çekiliş için aynı kartı satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


Rastgele seçim yapıldığında; boşta bulunan, öncelikli olarak henüz satın alınmamış veya en az miktarda satın alınmış olan kartlardan biri, sistem tarafından otomatik olarak atanır. Çekiliş takviminde yer alan tüm oyunlar için önceden kart satın alınabilir. Satın alınan her kart için sistem tarafından tekil ve değişmez bir bilet numarası atanır ve kayıt altına alınır.


Her odanın toplam ikramiye bedellerini ve odalarda satılan toplam kart adedi bilgilerini anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Kartların üzerinde ise, odada kaç oyuncu tarafından satın alındığı ve kazanılabilecek ikramiye bedelleri anlık olarak hesaplanır ve görüntülenir.


Sıradaki ve/veya tüm geçmiş oyunlar için satın almış olduğunuz Hızlı Tombala kartlarınıza, ilgili oyun sayfasında üst menüde yer alan "Kartlarıma Git" aracılığı ile ya da web sitemiz üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım > Hızlı Tombala > Bekleyen - Kazanan - Kaybeden sekmelerinden tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız üzerinden ise Şans Oyunları menüsüne tıklayarak açılan sayfa üzerinden Hızlı Tombala'da satın almış olduğunuz tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz.

İKRAMİYELER VE SONUÇLAR

Geleneksel Tombala’da da olduğu gibi Hızlı Tombala oyununda da bir karttaki herhangi bir yatay sırada bulunan tüm numaraların çekilmesi durumunda, yatay sırasını ilk dolduran oyuncular 1. Çinko'yu yapmış olur ve 1. Çinko ikramiyesini almaya hak kazanırlar. 1. Çinkoyu ilk yapan oyuncu/oyuncuların çıktığı odada, sonraki numara çekilişlerinde kendi kartlarında yatay sırasını ilk dolduran diğer oyuncuların çıkması durumunda, sonradan 1. Çinko yapan bu oyuncuların kartları ikramiye kazanamaz.

Fiziki kartlarla oynanan geleneksel Türk Tombalası'ndaki gibi Hızlı Tombala oyununda da bir kartta bulunan herhangi iki yatay sıradaki tüm numaraların çekilmesi durumunda, iki yatay sırayı birden ilk dolduran oyuncular 2. Çinkoyu yapmış olur ve 2. Çinko ikramiyesini almaya hak kazanırlar. 2. Çinkoyu ilk yapan oyuncu/oyuncuların çıktığı odada, sonraki numara çekilişlerinde kendi kartlarında iki yatay sırayı birden dolduran diğer oyuncuların çıkması durumunda, sonradan 2. Çinko yapan bu oyuncuların kartları ikramiye kazanamaz.

Geleneksel Türk Tombala oyununda olduğu gibi Hızlı Tombala oyununda da kartlarındaki tüm sayıları ilk dolduran oyuncular Tombala yapmış olur ve Tombala ikramiyesini almaya hak kazanırlar.

Hızlı Tombala'da kullanıcıların (oyuncuların) kartlarındaki her üç yatay sıradaki tüm numaraların, sistemde tanımlanmış sayıda topta (Örneğin: 33 Top) çekilmesi durumunda, kartlarını ilk dolduran oyuncular ilgili odanın Jackpot ikramiyesini almaya hak kazanırlar.


Jackpot için tanımlanmış olan azami top sayısı, oda bazında değişiklik gösterebilir. Çekilişin başlamasıyla birlikte Jackpot’a kalan top sayısı, ilgili odanın Jackpot İkramiye bilgisi alanında geri sayımla verilir.


Önemli Bilgi:


İleri tarihli çekilişler için gösterilen Jackpot bedeli, ilgili odanın Jackpot havuzunda toplanmış olan anlık tutarı ifade etmektedir. İleri tarihli herhangi bir çekilişin başlamasından önce Jackpot kazanılması durumunda odanın Jackpot ikramiye bedeli sıfırlanmaktadır.


İleri tarihli çekilişlerden kart satın alınması durumunda, Jackpot havuzunda toplanan anlık ikramiye miktarı, satın alınan çekiliş tarihi ve saatinden sonraki ikramiye havuzunu etkiler. İleri tarihli çekilişlerden kart satın alınması durumunda, Jackpot havuzunda toplanan anlık ikramiye miktarı, satın alınan çekiliş tarihi ve saatinden sonraki ikramiye havuzunu etkilediğinden, daha ileri tarihlerdeki Jackpot havuzlarını etkileyen ikramiye miktarı korunur.

Hızlı Tombala oyunundaki odalarda satılan kartların adetleri sistemde tanımlanan sayıların altında kalırsa; 1. Çinko iptal edilerek 2. Çinko ve Tombala veya 1. Çinko ve 2. Çinko iptal edilerek direkt Tombala çekilişi yapılır. Her çekiliş için ikramiye dağıtım esasları değişiklik gösterebilecek olup, detaylarına çekiliş odalarının yanında yer alan "İNFO" (İ) ikonuna tıklayarak ulaşılabilir. 


Hızlı Tombala bir havuz oyunu olduğu için, birden fazla oyuncunun aynı kartları alması durumunda, kazanılan ikramiye bölünerek talihlilere eşit oranda dağıtılır.


Örneğin; 100 TL’lik ödül 2 kart tarafından kazanılmışsa, ilk olarak her karta 50 TL ödül atanır. Sonra kartlar kaç kişi tarafından satın alınmışsa ayrıca onlara paylaştırılır. Birinci kart 1 kişi tarafından alınmışsa 50TL, ikinci kart 2 kişi tarafından satın alınmışsa her biri 25’er TL ikramiye kazanır.

Çekiliş takviminde listelenmiş herhangi bir çekilişe önceden kart satın alan kullanıcılarımız (oyuncularımız) çekilişi online olarak takip edebilecekleri gibi ilgili çekilişin tüm detaylarına ve kazançlarına, Sonuçlar sayfası üzerinden Sonuçlar > Çekiliş Sonuçları > Takvim adımlarını kullanarak diledikleri tarih ve saatteki çekiliş sonuçlarına istedikleri zaman ulaşabilirler.


Aynı zamanda, sıradaki ve/veya tüm geçmiş oyunlar için satın almış olduğunuz Hızlı Tombala kartlarınıza, ilgili oyun sayfasında üst menüde yer alan "Kartlarıma Git" ile ya da web sitemiz üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım > Hızlı Tombala > Bekleyen - Kazanan - Kaybeden sekmelerinden tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız üzerinden ise Şans Oyunları menüsüne tıklayarak açılan sayfa üzerinden Hızlı Tombala'da satın almış olduğunuz tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz.