YENİ | OYNA KAZAN


Oyna Kazan, belirli sayıda üretilen ve önceden belirlenmiş sayıda ödül/hediye içeren elektronik kartların; özel bölümlerinin kazınması şeklinde oynanan bir şans oyunudur.

Nesine.com Şans Oyunları > Oyna Kazan sayfası üzerinden satışı gerçekleşen elektronik kartlar, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle düzenlenmektedir ve Devlet garantisi altındadır.

Kartlarda kazıma işlemi, satın almanın hemen ardından yapılabilir. Saat 22:00'ye kadar satın alınan kartlar, gece saat 00:00'a (gün dönümüne) kadar kazınmalıdır. Belirtilen saate kadar kazınmayan kartlar otomatik olarak kazınır.

Saat 22:00'den sonra satın alınan ancak kart sahibi tarafından kazınmayan kartlar, sonraki gün gece saat 00:00'da otomatik olarak kazınır.

SATIN ALMA SÜRECİ

Şans Oyunları anasayfasında yer alan OYNA KAZAN menüsündeki SATIN AL sekmesinde kart satın alabilirsiniz. "Adet" kutusunda yer alan (1-100) sayı aralığı içinden bilet sayınızı belirleyebilir veya kart detaylarında yer alan 1 (bir), 5 (beş), 10 (on), 25 (yirmi beş), 50 (elli) ve 100 (yüz) kart adedi seçeneklerini seçtikten sonra “Kart Al” butonuna tıklayarak kart satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Elektronik kartların; özel bölümlerinin kazınması şeklinde oynanan şans oyununda, kazınan bölümde 3 ADET aynı rakam/tutar/eşya bulunması durumunda, anında ikramiye kazanılır. Kazanılan ikramiye Çekilemez Bakiye olduğunda üyenin hesabına Çekilmez Bakiye olarak anında yüklenir. Çekilemez Bakiye dışında kazanılan ikramiye için fiziki teslimat kuralları geçerlidir.

Çekilemez bakiyelerinizi İddaa, Şans Oyunları, Spor Toto ve diğer tüm oyunlarda kullanabilirsiniz. İddaa veya Spor Toto kazancınızı anında banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Çekilemez bakiyenizi kullanmak için ayrıca bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Sitemiz üzerinde oynadığınız tüm oyun türlerinde oyun bedeli öncelikle çekilemez bakiye alanındaki tutarınızdan otomatik olarak düşer. Çekilemez Bakiyenin geçerlilik tarihi süresizdir.

Hepsi birbirinden farklı ya da en fazla 2 adet aynı tutar bulunması durumunda kart kaybetmiş sayılır.

Eşya Ödüllü Oyna Kazan talihlilerinin ise 15 gün içinde piyangosepeti.com.tr çağrı merkezi üzerinden başvurmak durumundadır. 15 gün içinde başvuru yapılmadığı takdirde ikramiye hakkı kaybedilir. Tescile tabi olmayan ürünlerin teslimi, başvuruyu takiben 7 gün içinde kargoya verilerek yapılır.

Oyna Kazan kart oyunundan kazanılan ikramiye tutarı, Nesine.com hesabınıza 'Çekilemez Bakiye' olarak yatırılır. 

Çekilemez bakiyelerinizi İddaa, Şans Oyunları, Spor Toto ve diğer tüm oyunlarda kullanabilirsiniz. İddaa veya Spor Toto kazancınızı anında banka hesabınıza çekebilirsiniz.

Çekilemez bakiyenizi kullanmak için ayrıca bir işlem yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Sitemiz üzerinde oynadığınız tüm oyun türlerinde oyun bedeli öncelikle çekilemez bakiye alanındaki tutarınızdan otomatik olarak düşer.

Eşya Ödüllü Oyna Kazan’dan kazanılan ödüllerin ulaştırılabilmesi için talihlilerin 15 gün içerisinde piyangosepeti.com.tr çağrı merkezi üzerinden başvurmak durumundadır. Kazanılan ödül, yapılan bu başvuruyu takiben 7 gün içerisinde kargoya verilir. piyangosepeti.com.tr'ye 15 gün içerisinde başvuru yapılmadığı takdirde ikramiye hakkı kaybedilir.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Oyna Kazan (Kazı Kazan) gibi şans oyunları aracılığıyla kazanılan kazançlar ile Nesine.com’un çeşitli faaliyetlerinden elde edilen hediye puanlarınız ve ATM'lerin kartsız işlem kanalını kullanarak Nesine.com hesabınıza yatırdığınız tutarların toplamı, Nesine.com’daki çekilemez bakiyenizdir. 

Oyna Kazan oyunundan kazanılan ikramiye tutarları, hesabınıza Çekilemez Bakiye olarak anında yatırılır ve bu tutarlar, bakiye detayınızda“Çekilemez Bakiye - Şans Oyunları” alanında görüntülenir. Çekilemez bakiyelerinizi, Nesine.com’daki tüm oyun (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) harcamalarında kullanabilirsiniz. İddaa ve Spor toto kazancınızı, anında “PARA ÇEKME” işlemiyle banka hesabınıza nakit olarak aktarabilirsiniz.

Çekilemez bakiyenizi kullanmak için ayrıca bir işlem yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Sitemiz üzerinde oynadığınız tüm oyun türlerinde oyun bedeli öncelikle çekilemez bakiye alanındaki tutarınızdan otomatik olarak düşer.

 

->>> Çekilemez Bakiye Nerede Görülür?

Nesine.com’daki tüm oyunlarda (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) kullanabileceğiniz veayrıca bir işlem yapmanıza gerek bulunmayan, Çekilemez Bakiyenizi, uygulama ve web sitemizde, üye bilgilerinize erişim yaptığınız sağ üst pencerede bulunan bakiye alanına tıklayarak görebilirsiniz.

 

->>> Çekilemez Bakiye Hangi Durumda Çekilebilir?

ATM'lerin kartsız işlem kanalını kullanarak Nesine.com hesabınıza yatırdığınız tutarlar, Şans Oyunları(Oyna Kazan, Süper Tombala ile Zeplin, Mayın Tarlası ve Plinko gibi Dijital Oyunlar) üzerinden sağladığınız kazançlar ile Nesine.com’un çeşitli faaliyetlerinden elde edilen hediye puanlar; hesabınıza “Çekilemez Bakiye” olarak yatırıldığından, bu tutarları doğrudan “PARA ÇEKME” işlemiyle banka hesaplarına aktarım yapamazsınız.

Ancak çekilemez bakiyelerinizi, Nesine.com’daki tüm oyun (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) harcamalarında kullanabilirsiniz. İddaa ve Spor toto kazancınızı, anında “PARA ÇEKME” işlemiyle banka hesabınıza nakit olarak aktarabilirsiniz.

 

BAKİYE HARCAMA İLE İLGİLİ ÖZEL KRİTERLER


Nesine.com’da yer alan tüm oyunlardaki (İddaa, Spor Toto ve Şans Oyunları) kupon oynama işlemleri esnasında bakiyenizden aşağıda belirtilen kriterlere göre harcama yaparsınız:

  • Oynadığınız her şans oyunu ödemeleri (İddaa, Spor Toto, Şans Oyunları),ÖNCELİKLİ OLARAK, aşağıda belirtilen sıraya göre hesabınızdan düşer:
  • İlk olarak: varsa, "Çekilemez Bakiye - Nesine Puan" tutarınızdan düşer,
  • İkinci olarak: varsa, "Çekilemez Bakiye - Şans Oyunları" tutarınızdan düşer,
  • Üçüncü olarak: varsa "Çekilemez Bakiye - ATM Kartsız İşlem" tutarınızdan düşer,
  • Son olarak: çekilebilir bakiyeniz altında yer alan normal bakiye tutarınızdan düşer.
  • Bakiye detayınızda çekilemez tutar tükendikten sonra ya da çekilemez tutar bakiyesi bulunmuyorsa, oynadığınız her şans oyunu ödemeleri için hesabınızdaki "Çekilebilir Bakiyeniz" altındaki tutar kullanılarak harcama gerçekleşir.
  • Çekilemez Bakiyenizi (ATM Kartsız İşlem Kanalıyla Yatırılan Tutarlar + Şans Oyunları (Oyna Kazan, Süper Tombala ile Zeplin, Mayın Tarlası ve Plinko gibi Dijital Oyunlar) üzerinden sağladığınız kazançlar + Nesine Puan), banka hesabınıza transfer edeMEzsiniz.
  • Çekilemez Bakiyeniz ile oluşturduğunuz İddaa ve Spor Toto kuponlarınızın kazançlı olması halinde, kazancınız hesabınıza çekilebilir bakiye olarak yansıtılmaktadır.
  • Çekilemez bakiyedeki tutar, Nesine.com’daki tüm oyun harcamalarında kullanılabilmektedir.

Nesine.com’daki bakiyeniz ile ilgili detaylı bilgiye, uygulama ve web sitemizde üye bilgilerinize erişim yaptığınız sağ üst pencerede bulunan bakiye alanına tıklayarak erişebilirsiniz.

Elektronik kartların; özel bölümlerinin kazınması şeklinde oynanan şans oyununda, kazınan bölümde 3 ADET aynı rakam/tutar bulunması durumunda, anında ikramiye kazanılır. İkramiye kazanmış kartlarınız, Hesabım > Kuponlarım > Oyna Kazan > Kazanan sekmesinde yer alan kazanmış kartlar listesinde görünür.

Nesine.com bakiyeniz uygun olduğu sürece dilediğiniz sayıda Oyna Kazan kartı satın alabilirsiniz.

Tek seferde kart satın almak için:

  • "Adet" kutusunda yer alan (1-100) sayı aralığı içinden bilet sayınızı belirleyebilir veya kart detaylarında yer alan 1 (bir), 5 (beş), 10 (on), 25 (yirmi beş), 50 (elli) ve 100 (yüz) kart adedi seçeneklerini seçerek satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Oyna Kazan kartları, sadece www.nesine.com web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden satın alınabilmektedir.

Oyna Kazan kart fiyatları, Milli Piyango idaresi tarafından belirlenmiş olup, kartlardaki ödül seçeneklerine göre farklılık gösterebilir. Nesine.com üzerinden aktif durumda satışı gerçekleşen Oyna Kazan kart fiyatları, satın almak istediğiniz kartların üzerinde yer almaktadır.

Oyna Kazan kartlarının Başlangıç Tarihi ve Bitiş Tarihi, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Bitiş tarihi ve saatine veya sınırlı sayıda üretilen kartların tükenmesi durumu gerçekleşene kadar Oyna Kazan kartı satın alabilirsiniz.

Satın alınan Oyna Kazan kartları, Milli Piyango Genel İdaresi’nin belirlemiş olduğu kurallar nedeniyle iade edilememektedir. Bu nedenle kart satın alma işleminiz sırasında, kaç adet satın alma yaptığınızı ve kart tutarını ve toplam ödeyeceğiniz miktarı kontrol etmenizi rica ederiz.

Web sitemiz üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile Nesine.com'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım > Oyna Kazan > Kazanan kartlarım menüsünü kullanarak Oyna Kazanda satın almış olduğunuz (kazanan) tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamalarımız üzerinden ise Şans Oyunları menüsüne tıklayarak açılan sayfa üzerinden Oyna Kazan'da satın almış olduğunuz tüm kartlarınıza ulaşabilirsiniz.